Sátor bérlés

bárhol, bármikor

Teljes körű szolgáltatás, a legkedvezőbb áron!

Hogy miért érdemes engem választani?

Ismerje meg vállalkozásom

Bérelhető 2db 5×10 méteres rendezvénysátor,

1db 6×10 méteres sátor

valamimt 2db 6×12 méteres sátor.

A sátrak bérelhetők külön vagy egyben is. Összesen 300 nm.

Bérelhetők hozzá tányérok, tálak, evőeszközök, sörpadok, terítők, és rengeteg kiegészítő.

A sátram kiválóan alkalmas és nélkülözhetetlen szűkebb körű esküvők, születésnapi bulik, fesztiválok, falunapok, koncertek, ballagások, sportesemények, motoros találkozók, partik vagy más családi események, céges rendezvények lebonyolításához, ha azokat elegánsan, kellemesen szeretnék megoldani.
Amennyiben szabadtéri rendezvényt szervez, és szeretné biztosítani vendégei számára a kellemes szórakozást, és védelmet biztosítana számukra az időjárás okozta kellemetlen körülményektől, például a széltől, az esőtől, vagy a tűző naptól, béreljen rendezvénysátrat!
A bérelhető sátor előnye hogy mobil, bárhol felállítható, könnyedén és gyorsan elbontható – nem utolsó sorban pedig, nyáron a szabadtéri események sokkal hangulatosabbak. A sátor alatt biztonságban tudhatja vendégeit, épp úgy, mintha egy fix épületben zajlana az ünnepség
Ha szeretné kibérelni a sátramat, vegye fel velem a kapcsolatot bármelyik elérhetőségemen. A megbeszéltek szerint a rendezvény kezdete előtt megjelenünk a helyszínen, felállítjuk a sátrat, szakszerűen összeszereljük, tisztán átadjuk önnek, a program végén pedig szétbontjuk és elszállítjuk.
Legfőbb törekvésünk a precíz, pontos, lelkiismeretes munka, célunk a széles szolgáltatási paletta elérése, valamint a bérlők igényeihez igazodó minőségi, komplex kiszolgálás.
A sátrakkal együtt igény szerint kiegészítő szolgáltatásokat is tudunk ajánlani: Asztalok, evőeszközök, sörpadok, plüss huzatú székek, abroszok,székhuzatok, élőzene, fény és hangtechnika, díszítési és világítási eszközök, bár asztalok, karaoke, légvár, csocsó, billiárd, stb.
A bérleti díjról számlát állítok ki, így a cégek, vállalkozások a költséget el tudják számolni.

Együttműködő partnerünk